Jol krijgt na negen maanden andere rol bij ADO Den Haag

9 februari 2021, 16:29   Bijgewerkt: 9 februari 2021, 16:56

Martin Jol gaat in een andere rol verder bij ADO Den Haag. Nu de transferperiode is afgelopen, stopt de 65-jarige Hagenaar als hoofd van het technisch hart en gaat hij in een andere rol verder. Jol gaat zich bezighouden met een gezamenlijke topsportlocatie voor het eerste elftal, de jeugd en de dames in het Zuiderpark.

Jol was negen maanden in dienst als technisch manager. In driekwart jaar richtte hij onder meer de jeugdopleiding en scouting van de Haagse club opnieuw in. Het binnenhalen van oude bekende Nasser El Khayati was het laatste kunststukje van Jol.

"Met de komst van Nasser is de selectie rond en is mijn werk op technisch vlak gedaan. Het is een geschikt moment om me terug te trekken als hoofd van het technisch hart, ook omdat de club nu alle tijd krijgt om op zoek te gaan naar een technisch manager", aldus Jol op de clubsite.

Jol gaat zich bij ADO op andere zaken richten, maar zal waar nodig algemeen directeur Mohammed Hamdi en trainer Ruud Brood 'met raad en daad terzijde te staan'. "We zijn clubicoon Martin Jol dankbaar voor al het werk dat hij het afgelopen jaar heeft verricht. En dat geheel belangeloos, iets wat bijzonder is in deze tijd", reageert Hamdi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen