Arsenal-huurling in verlegenheid gebracht door opgedoken filmpje

9 februari 2021, 18:32

William Saliba is in ernstige verlegenheid gebracht door een video die online circuleert. Het filmpje begint onschuldig met de verdediger, gehuld in een trainingspak van het nationale team van Frankrijk, die zijn gezicht filmt. Vervolgens draait Saliba zijn telefoon en toont hij een naakte teamgenoot die bij hem op de bank zit en zichzelf bevredigt.

Het filmpje duurt slechts enkele seconden en zou een paar jaar oud zijn. De Franse voetbalbond (FFF) is desondanks een onderzoek gestart naar de opgedoken video, zo schrijft RMC Sport. De FFF zou de video schadelijk vinden voor het imago van de voetbalbond en het voetbal als geheel. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de consequenties voor Saliba kunnen zijn.

Saliba werd in de zomer van 2019 voor dertig miljoen euro gekocht door Arsenal en vervolgens meteen weer verhuurd aan AS Saint-Étienne. Dit seizoen kreeg de Franse verdediger een kans in Londen, maar door trainer Mikel Arteta werd hij niet gebruikt. In januari keerde Saliba terug naar Frankrijk, waar hij het seizoen op huurbasis afmaakt bij OGC Nice.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen