Burnley vergeet schorsing Pieters en kruipt door oog van de naald

9 februari 2021 – Burnley is dinsdag op Turf Moor door het oog van de naald gekropen, nog voordat de aftrap werd verricht. De Engelse club maakte een uur voor aanvang van het bekerduel met AFC Bournemouth bekend dat Erik Pieters als linksback zou starten. Toen er om 18.30 uur daadwerkelijk afgetrapt werd, stond de Nederlandse vleugelverdediger echter niet op het veld.

Burnley vergeet schorsing Pieters en kruipt door oog van de naald

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Wat blijkt? Pieters is geschorst en mag dinsdag helemaal niet in actie komen. De fout werd laat, maar nog net op tijd opgemerkt. De linksback werd van het wedstrijdformulier geschrapt, waarmee Burnley ternauwernood aan een reglementaire nederlaag ontsnapte. Door de schorsing van Pieters startte Anthony Glennon als linksback bij The Clarets.

Burnley en AFC Bournemouth strijden dinsdagavond op Turf Moor om een plek in de kwartfinale van de FA Cup. Bij de thuisploeg begint tweevoudig Oranje-international Arnaut Danjuma Groeneveld op de bank.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd