'Ajax heeft Tagliafico en Mazraoui terug in kwartfinale tegen PSV'

9 februari 2021, 19:21   Bijgewerkt: 9 februari 2021, 19:28

Ajax rekent op Nicolás Tagliafico en Noussair Mazraoui tegen PSV, zo schrijft het Algemeen Dagblad. De vleugelverdedigers hebben de afgelopen dagen voluit getraind en lijken fit genoeg om in actie te kunnen komen in de kwartfinale van de KNVB Beker. De van een knieblessure herstelde Mohammed Kudus is waarschijnlijk fit genoeg om deel uit te maken van de selectie.

Tagliafico miste anderhalve week geleden de kraker tegen AZ (0-3 winst) vanwege een wond onder zijn rechteroog. De Argentijnse linksback trainde de afgelopen week met een sportbril. Mazraoui kwam eveneens niet in actie tegen de Alkmaarders. Hij was overbelast en kreeg rust van trainer Erik ten Hag. Ajax moest afgelopen weekend eigenlijk in actie komen tegen FC Utrecht, maar vanwege het extreme winterweer ging er een streep door dat duel.

Volgens het AD zal Maarten Stekelenburg woensdag onder de lat staan bij Ajax. De 38-jarige doelman is de vervanger van Andre Onana, die vanwege een dopingschorsing twaalf maanden niet mag voetballen. De van Sevilla gehuurde Oussama Idrissi zal voor het eerst deel uitmaken van de selectie, terwijl Ryan Gravenberch vanwege een schorsing de topper mist.

Het wordt de tweede keer in korte tijd dat Ajax en PSV elkaar tegenkomen. Begin januari eindigde het competitieduel tussen de Nederlandse topclubs in 2-2. Door een dubbelslag van Eran Zahavi kwamen de Eindhovenaren snel op een 0-2 voorsprong, maar via Quincy Promes en Antony herstelden de Amsterdammers de schade.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen