Gehavend Real Madrid nadert Atlético Madrid tot vijf punten

9 februari 2021, 22:54

Real Madrid heeft drie broodnodige punten bijgeschreven in de Primera División. Met een gehavend team waren de Madrilenen dinsdagavond met 2-0 te sterk voor Getafe. Pas in het laatste halfuur werd afstand genomen van de bezoekers. Karim Benzema en Ferland Mendy bezorgden het team van trainer Zinédine Zidane de volle buit.

Real Madrid miste een hoop spelers tegen Getafe. Zidane beschikte dinsdag over slechts twaalf selectiespelers. Toni Kroos ontbrak vanwege een schorsing, terwijl Sergio Ramos, Eden Hazard, Rodrygo Goes, Dani Carvajal, Federico Valverde, Álvaro Odriozola en Éder Militão vanwege een blessure niet in actie kunnen komen.

Desondanks trad Real Madrid met een representatief elftal aan tegen Getafe, vorig seizoen de beul van Ajax in de Europa League. Voor rust gebeurde er weinig in de Spaanse hoofdstad, op een kopbal van Benzema op de lat na. De Franse spits kopte na een uur wel raak. Op aangeven van Vinicius Júnior liet Benzema het net trillen. Ferland Mendy verdubbelde vijf minuten later uit een zelf opgezette aanval de score.

Zonder in de problemen te komen, hield Real Madrid tot het laatste fluitsignaal de 2-0 voorsprong vast. Door de overwinning nemen de Madrilenen de tweede plaats over van FC Barcelona. Het team van trainer Ronald Koeman heeft nu wel een wedstrijd minder gespeeld. De achterstand van Real Madrid op koploper Atlético Madrid (dat nog wel twee wedstrijden tegoed heeft) is vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen