Gisteren gemist: Vitesse halvefinalist, flets optreden Van de Beek

10 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 9 februari 2021, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 9 februari.

Vitesse bekert ternauwernood door na late treffer Openda

Vitesse heeft dinsdagavond de halve finales van de KNVB Beker bereikt. De Arnhemmers hadden op bezoek bij Excelsior veel moeite om doelman Alessandro Damen te verslaan, maar in blessuretijd moest de goalie van de Rotterdammers toch capituleren. Loïs Openda was in extremis verantwoordelijk voor de verdiende 0-1.

Van de Beek maakt weinig indruk bij bekerzege United

Manchester United is kwartfinalist in de FA Cup. De Engelse grootmacht had dinsdagavond tegen West Ham United een verlenging nodig om zich te plaatsen voor de laatste acht van het bekertoernooi (1-0). Scott McTominay maakte in minuut 97 het enige doelpunt van de wedstrijd. Donny van de Beek startte weer eens inn de basis, maar liet geen onuitwisbare indruk achter.

Geïrriteerde Sneijder even niet meer in gesprek met FC Den Bosch

De onderhandelingen tussen Wesley Sneijder en FC Den Bosch over een overname van de Brabantse club zijn voorlopig opgeschort. Daartoe hebben de partijen besloten nadat eerder op de dag het Brabants Dagblad bekendmaakte hoe het overnamevoorstel van de recordinternational eruit ziet.

Gehavend Real Madrid nadert Atlético Madrid tot vijf punten

Real Madrid heeft drie broodnodige punten bijgeschreven in de Primera División. Met een gehavend team waren de Madrilenen dinsdagavond met 2-0 te sterk voor Getafe. Pas in het laatste halfuur werd afstand genomen van de bezoekers. Karim Benzema en Ferland Mendy bezorgden het team van trainer Zinédine Zidane de volle buit.

De Ligt plaatst zich ten koste van De Vrij voor bekerfinale

Juventus heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de finale van de Coppa Italia. Dinsdagavond werd Inter op een 0-0 gelijkspel gehouden, wat na de 1-2 overwinning vorige week in Milaan voldoende was voor een finaleplaats.

'Ajax is huidige situatie zat en wil Johan Cruijff ArenA kopen'

Ajax wordt mogelijk baas in eigen stadion. De Amsterdamse club wil de Johan Cruijff ArenA kopen, zo schrijft De Telegraaf dinsdagavond. Met het kopen van het onderkomen, of in elk geval een meerderheid van de aandelen, denken de Amsterdammers de volgende stap richting de Europese top te zetten. Op dit moment betaalt Ajax jaarlijks miljoenen aan huur, maar heeft het weinig te zeggen over het stadion.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen