Spoorboekje: Bayern München kan wereldkampioen worden

11 februari 2021, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 11 februari.

Nieuws

Gennaro Gattuso onder druk

Het begint er steeds slechter uit te zien voor Gennaro Gattuso bij Napoli. De trainer stond al onder grote druk bij de topclub en heeft zijn positie woensdag nog verder in het geding zien kome. De voormalig middenvelder bereikte met Napoli de bekerfinale niet vanwege een 3-1 nederlaag bij Atalanta Bergamo. Wordt dit Gattuso fataal?

Wedstrijden

FC Bayern München - Tigres UANL (19.00 uur)

Weer een prijs die Bayern München op zijn naam kan gaan schrijven. De kans dat de Duitse succesformatie dat flikt, is levensgroot. In de finale is het Mexicaanse Tigres de tegenstander. Die club plaatste zich drie dagen geleden als eerste Midden- en Noord-Amerikaanse club ooit voor de finale van het WK voor clubs. Te vrezen hoeft Bayern München niet voor de nummer acht van Mexico. Toch doet het er verstandig aan één speler nauwlettend in de gaten te houden. Good old André-Pierre Gignac zorgt al jaren voor de goals bij Tigres en schoot zijn ploeg hoogstpersoonlijk langs Palmeiras.

Barnsley - Chelsea (21.00 uur)

Zijn start in Londen was nog veelbelovend, de laatste weken zwengelt de kritiek ook op Hakim Ziyech langzaam aan. De door blessures geplaagde technicus kwam de laatste drie duels niet in actie, terwijl hij wél tweemaal bij de wedstrijdselectie zat. Mogelijk gloort voor Ziyech een rol in de FA Cup, tijdens het bezoek aan Barnsley. De Championship-club bivakkeert in de grijze middenmoot en kan daarmee als ideaal medicijn voor Ziyech dienen. De Marokkaan zal snakken naar een bijdrage. De laatste keer dat hij bij een goal betrokken was, dateert van 7 november (twee assists tegen hekkensluiter Sheffield United).

Voebal op tv

18.00 uur: KAA Gent - Charleroi, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in het Belgische bekertoernooi

18.30 uur: Wolverhampton Wanderers - Southampton, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de FA Cup

21.00 uur: Barnsley - Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de FA Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen