Klopp moet uitvaart moeder missen, ex Boateng overleden

10 februari 2021, 18:24

Terug nieuws uit Engeland: Liverpool-manager Jürgen Klopp kan niet aanwezig zijn bij de uitvaart van zijn moeder. Door de strenge regels in zijn thuisland mag niemand vanuit Groot-Brittannië rechtstreeks Duitsland in vanwege de Britse mutant van het coronavirus. Zodoende kan de oefenmeester niet bij de uitvaart van zijn op 81-jarige leeftijd overleden moeder zijn.

Klopp heeft verdrietig gereageerd op het nieuws en op het feit dat hij niet naar Duitsland mag afreizen, maar laat weten dat hij zo snel als dat mogelijk is, alsnog een herdenking wil houden. Als hij wel naar Duitsland zou afreizen, moet hij eerst in een lange verplichte quarantaine, waardoor hij alsnog de plechtigheid zou moeten missen. Vanwege deze strenge regels werden wedstrijden van Duitse voetbalclubs tegen ploegen uit de Premier League in de Champions League recent ook van locatie gewijzigd.

Lees ook: Nieuwe locaties gezocht voor Europese duels Engelse ploegen

Boateng wél terug naar Duitsland

Ook Bayern München-verdediger Jérôme Boateng heeft zeer triest persoonlijk nieuws ontvangen. De centrale verdediger van Der Rekordmeister heeft het trainingskamp van zijn ploeg verlaten in het Qatarese Ar Rayyan, omdat zijn ex-vriendin topmodel Kasia Lenhardt dood gevonden is in haar woning in Berlijn. Op 2 februari hebben beide bekend gemaakt dat er een einde was gekomen aan hun relatie. Na het afleggen van een coronatest zal Boateng een vlucht naar Duitsland nemen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen