Ajax met Stekelenburg, Timber en Álvarez, Unnerstall in PSV-doel

10 februari 2021, 18:49   Bijgewerkt: 10 februari 2021, 19:02

Erik ten Hag heeft zoals aangekondigd Maarten Stekelenburg (38) gekozen als de nieuwe eerste keeper van Ajax. Door de schorsing van zijn concurrent Andre Onana heeft de routinier een basisplaats in de kwartfinale van de KNVB Beker woensdagavond tegen PSV, waarin ook plek is voor de herstelde Nicolas Tagliafico en Noussair Mazraoui. Bij PSV is Lars Unnerstall de enige 'verrassing' in de basiself. 

Verder zijn er weinig verrassingen bij Ajax, waar Ryan Gravenberch geschorst is en wordt vervangen door Daley Blind op het middenveld. Daardoor vormen Jurriën Timber en Lisandro Martínez het hart van de verdediging voor Stekelenburg. Voorin vormen Sébastien Haller, Dusan Tadic en Antony net als in de vorige Eredivisie-ontmoeting de aanval, waardoor winteraanwinst Oussama Idrissi op de bank begint - evenals de herstelde Mohammed Kudus. Quincy Promes zit, vermoedelijk vanwege zijn aanstaande transfer naar Spartak Moskou, niet bij de selectie.

Bij PSV is net als in de vorige bekerrondes Unnerstall de doelverdediger die het vertrouwen krijgt van Roger Schmidt. Tegen FC Volendam en De Graafschap maakte hij een hele goede indruk in het doel van de Eindhovenaren en hoewel het erop leek dat Yvon Mvogo de voorkeur zou krijgen, is dat dus niet aan de hand. Verder heeft de Duitse coach van PSV geen verrassingen in petto in de Johan Cruijff Arena. 

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Blind, Klaassen; Antony, Haller, Tadic

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Sangaré, Rosario; Mauro Júnior, Ihattaren; Zahavi en Malen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen