RKC speelt tegen Emmen opnieuw in speciaal Carnavalsshirt

11 februari 2021, 12:21   Bijgewerkt: 11 februari 2021, 12:28

De spelers van RKC Waalwijk zullen hoe dan ook opvallen wanneer zij vrijdagavond aantreden tegen FC Emmen. Het duel in de kelder van de Eredivisie speelt de ploeg in een speciaal Carnavalstenue. Doel van de actie is om toch een beetje Carnaval te kunnen vieren en daarmee het goede doel te steunen.

De shirts zullen namelijk ook worden geveild en in beperkte oplage worden verkocht, zo liet de club op de eigen website weten. De actie moet RKC helpen een mindervalide-tribune te realiseren in het stadion. Dat doet de club in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport. Ook vorig seizoen speelde RKC eenmalig in een speciaal Carnavalsshirt (te zien op bovenstaande foto).

De wedstrijd tussen RKC en FC Emmen is een kelderkraker tussen de nummers vijftien en achttien van de Eredivisie. Met Emmen treffen de Waalwijkers bovendien de enige club die dit seizoen nog geen enkele wedstrijd wist te winnen. RKC staat met zestien punten net boven de degradatiestreep. Het heeft drie punten meer dan nummer zestien Willem II, vier meer dan ADO Den Haag en tien meer dan FC Emmen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen