Berusting bij Haller: "Je kan er niks meer aan doen"

11 februari 2021, 13:15

Sébastien Haller sloot een onrustige week woensdagavond af met twee treffers die uiteindelijk de bekerkraker tegen PSV zouden beslissen. Daarmee werd nogmaals duidelijk wat Ajax door de inschrijvingsfout moet missen in de Europa League. Haller zelf toonde zich echter erg vergevingsgezind. 

In gesprek met het Algemeen Dagblad blikte hij terug op de situatie. "Nadat ik het hoorde, begreep ik een paar minuten niet zo goed wat er was gebeurd. Hoe kan dat, dacht ik. Daarna merk je dat het niet meer te repareren valt. Ik was teleurgesteld, maar je kan er niks meer aan doen", zei hij nuchter.

"Ik heb gesproken met de verantwoordelijke", vervolgde Haller. "Kijk: ik ben de eerste die elke dag fouten maakt. Voor ons beiden is het geen makkelijke situatie. Ook niet voor de club. Dan is het zaak om dicht bij elkaar te blijven, wedstrijden te winnen en te laten zien dat we sterk zijn."

Inmiddels heeft Haller de situatie geaccepteerd. "Ik focus me niet meer op wat ik mis, maar op wat ik wel kan doen. We spelen veel wedstrijden. Ik kan hier blijven om nog fitter en beter voor de dag te komen." Wel heeft hij nog altijd ambities in het Europees voetbal, nadat hij het twee jaar geleden met Eintracht Frankfurt tot de halve finale van de Europa League schopte. "Ik wilde bij Ajax op zijn minst hetzelfde. Dan maar volgend seizoen, al hoop ik dat we dan in de Champions League uitkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen