Weghorst: "Ik wil het hoogst mogelijke bereiken"

11 februari 2021, 14:47

Wout Weghorst verkeert dit seizoen in bloedvorm bij VfL Wolfsburg. De spits was trefzeker in zes van zijn laatste zeven wedstrijden. De vraag is of hij ook volgend seizoen nog in het shirt van de huidige nummer drie van Duitsland te bewonderen is. Daar reageerde Weghorst donderdag zelf op.

"Mijn ambities zijn niet veranderd", zei Weghorst in gesprek met het Duitse Kicker. "Ik wil het hoogste bereiken dat voor mij mogelijk is." De 28-jarige spits heeft bij Wolfsburg nog een contract tot 2023, maar kreeg de belofte dat zijn club mee zal werken wanneer er sprake is serieuze interesse. "Ik zou Wolfsburg niet voor elke club verlaten. Het zou echt goed moeten passen. Zeker wanneer we ons plaatsen voor de Champions League."

Dat Champions League-ticket lijkt dichtbij: waar de top vier van Duitsland zich plaatst voor het toernooi, staat Wolfsburg momenteel op plek drie. Daarbij speelde Weghorst een belangrijke rol: met veertien goals en twee assists was hij betrokken bij precies de helft van de doelpuntenproductie van zijn ploeg. Op de topscorerslijst staat hij inmiddels gelijk met Dortmund-sensatie Erling Haaland en moet hij alleen Andre Silva (Eintracht Frankfurt) en Robert Lewandowski (Bayern München) nog voor zich dulden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen