'Berghuis alleen voor vier miljoen naar het buitenland'

11 februari 2021, 21:44   Bijgewerkt: 11 februari 2021, 21:51

Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis (29) kan komende zomer inderdaad voor slechts vier miljoen euro vertrekken naar een buitenlandse club. Nadat die geruchten eerder al naar buiten kwamen, zijn die donderdagavond nogmaals bevestigd door Feyenoord Transfermarkt. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde medium gaat het wel enkel om buitenlandse clubs.

Anderhalf seizoen geleden toonde PSV interesse in de aanvaller, waardoor Feyenoord een ultieme poging deed Berghuis aan boord te houden. Dat lukte, al ging dat wel gepaard met een hoog salaris en dus een bepaalde transfersom. Berghuis tekende een nieuwe verbintenis, maar sprak daarbij af voor vier miljoen te mogen verkassen in de zomer van 2021. Afgelopen zomer zou dat bedrag nog op acht miljoen hebben gelegen.

Lees ook'Berghuis komende zomer voor vier miljoen euro op te pikken'

Omdat in de zomer van 2022 de verbintenis van Berghuis afloopt, lijkt een zomerse transfer realistisch als hij zijn contract niet verlengt. Afgelopen winter kondigde hij aan bij Feyenoord te willen blijven en volgens Feyenoord Transfermarkt gaat hij ook alleen in de zomer weg 'als de juiste club zich meldt'. Met een prijskaartje van slechts vier miljoen euro lijkt dat slechts een kwestie van tijd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen