Gisteren gemist: WK-titel Bayern, bekerzege Chelsea en Schöne

12 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 11 februari 2021, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 11 februari. 

Flick leidt Bayern München ook naar zege van WK voor clubteams

Hansi Flick heeft ruim anderhalf jaar na zijn aanstelling met Bayern München alle absolute hoofdprijzen gewonnen. In navolging van de Bundesliga, DFB-Pokal, Duitse én Europese Supercup en Champions League completeerde de succescoach donderdagavond zijn ongekende lijstje prijzen met de WK-titel voor clubteams door Tigres (1-0) te verslaan in de finale. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/379969/lewandowski-beste-speler-van-het-wk-topscorer-gignac-tweede/,_blank,Robert Lewandowski werd gekozen tot de beste speler van het toernooi].

'Schöne terug bij Heerenveen voor de rest van dit seizoen'

Lasse Schöne (34) heeft zeer vermoedelijk een nieuwe club gevonden: de transfervrije middenvelder staat voor een terugkeer naar sc Heerenveen. De Friezen hopen de Deen morgen (vrijdag) al te presenteren, terwijl de man die momenteel bij Ajax meetraint zich in het Abe Lenstra Stadion kan laten zien om een EK-plek te verdienen in de selectie van Denemarken. 

Neymar 'verdrietig' door liesblessure: 'De pijn is enorm'

Neymar heeft gereageerd op zijn liesblessure die hij woensdagavond opliep. De sterspeler van Paris Saint-Germain moet door de kwetsuur in elk geval het heenduel met zijn oude club FC Barcelona missen in de achtste finale van de Champions League en dat [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/379964/neymar-verdrietig-door-liesblessure-de-pijn-is-enorm/,_blank,zorgt voor verdriet bij de Braziliaan]. 'Het verdriet is groot, de pijn is enorm en het huilen is constant.'

Matig Chelsea bekert verder, bijrol onzichtbare Ziyech

Chelsea heeft donderdagavond met pijn en moeite de volgende ronde van de FA Cup bereikt. De ploeg won op bezoek bij Barnsley dankzij een gelukkige treffer van Tammy Abraham (0-1), die een voorzet van Reece James op het randje van buitenspel tegen de touwen liep. Het zorgt ervoor dat The Blues onder Thomas Tuchel – die de onzichtbare basisklant Hakim Ziyech twintig minuten voor tijd wisselde – nog altijd ongeslagen zijn.

'Transfer Promes naar Spartak pas volgende week afgerond'

Quincy Promes ontbrak woensdagavond al in de selectie van Ajax om zijn transfer naar Spartak Moskou op korte termijn af te ronden, toch betekent dat niet dat dát ook daadwerkelijk staat te gebeuren. De international van het Nederlands elftal zal vermoedelijk pas op z'n vroegst in de loop van volgende week gepresenteerd worden bij Spartak Moskou.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen