Grim naar AZ? "Dat is een compliment voor Fred én RKC"

12 februari 2021, 09:40

AZ komt in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer mogelijk uit in Waalwijk. Fred Grim zou in beeld zijn om vanaf komende zomer aan de slag te gaan bij de Alkmaarders. "Dat gerucht zag ik ook voorbijkomen en is een compliment voor Fred én RKC. Ik sta er niet van te kijken als zich clubs voor hem melden", reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld in De Telegraaf.

AZ nam in december afscheid van Arne Slot nadat bekend was geworden dat de trainer gesprekken voerde met Feyenoord. Tot het einde van het seizoen zit Pascal Jansen als eindverantwoordelijke op de bank bij de Alkmaarders. Voor de lange termijn gaat AZ vermoedelijk met iemand anders in zee. Dat kan zomaar Grim worden. De oud-doelman loodste RKC in 2019 naar de Eredivisie en is erin geslaagd de Waalwijkers op het hoogste niveau leuk voetbal te laten spelen.

"Als ik bij een andere club zou werken, dan zou ik mij ook in hem verdiepen", laat Van Mosselveld weten. "Voorlopig hebben we hier samen een klus te klaren, om RKC in de Eredivisie te houden. Wat er in de zomer gebeurt, zien we dan wel. Maar uiteraard ligt er een strategie klaar." Grim ligt nog tot de zomer van 2022 vast bij RKC Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen