Ten Hag: "Mazraoui moet in hetzelfde proces komen"

12 februari 2021, 10:33   Bijgewerkt: 12 februari 2021, 12:34

Erik ten Hag beschikt voor het duel met Heracles Almelo over een fitte selectie. De spelers van Ajax hebben geen kwaaltjes overgehouden aan de gewonnen bekerwedstrijd tegen PSV. Ook de woensdag halverwege de wedstrijd gewisselde Noussair Mazraoui kan zaterdagavond in actie komen voor de Amsterdammers.

Mazraoui werd uit voorzorg gewisseld, zo vertelt Ten Hag op het clubkanaal. "We moeten zorgen dat hij niet in hetzelfde proces komt als voor de winter. Iedereen is verder goed uit de wedstrijd gekomen. In aanloop naar Heracles hebben we een fitte groep tot onze beschikking", aldus de trainer.

De wedstrijd tussen Heracles Almelo wordt vanwege de verwachte kou niet om 21.00 uur, maar al om 18.45 uur gespeeld. Daar is Ten Hag tevreden mee. "Gelukkig is het vervroegd naar 18:45 uur. Dan is het weliswaar nog steeds heel koud, maar het is altijd beter dan 21:00 uur. Op dat tijdstip kan het ongezond worden voor de spelers, want er wordt extreme kou verwacht."

Ajax neemt het zaterdag op tegen Heracles Almelo, dat de laatste drie thuiswedstrijden tegen de Amsterdammers won. "Heracles heeft een heel goede trainer, hij heeft zijn zaakjes prima voor elkaar. Ik heb veel waardering voor hoe Frank zijn ploegen laat voetballen. Wat hij tot nu met Heracles presteert is uitstekend", is Ten Hag complimenteus.

Ajax gaat met vijftig punten uit twintig wedstrijden fier aan kop in de Eredivisie. De Amsterdammers hebben vier punten meer dan nummer twee PSV en bovendien een wedstrijd minder gespeeld dan de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen