Leipzig komt met nieuws en legt Angeliño definitief vast

12 februari 2021, 23:02

José Angel Tasende, beter bekend als Angeliño, zal ook de komende jaren het shirt van RB Leipzig dragen. De Duitse club heeft vrijdagavond kort na de winst op FC Augsburg laten weten dat de Spanjaard definitief overgenomen wordt van Manchester City.

Leipzig legt een kleine twintig miljoen euro op tafel voor Angeliño, de eerder door Manchester City al aan NAC Breda en PSV verhuurd werd. Bij Leipzig presteert de Spanjaard zo goed, dat Leipzig dolgraag met hem door wilde. De club heeft de koopoptie in het contract van de huurling gelicht en dat betekent dat hij na dit seizoen definitief overkomt van City. Die club heeft wel een terugkoopoptie van veertig miljoen euro.

Angeliño speelt sinds januari 2020 bij Leipzig en is vaste basiskracht bij de club. In de veertig duels die hij tot dusver voor de nummer twee van Duitsland speelde, was hij goed voor negen doelpunten en zestien assists. "Angeliño is een extreem goede speler", zegt trainer Julian Nagelsmann op de clubwebsite. "Hij is zeer belangrijk in ons spel. Hij heeft een dragende rol in het elftal en heeft zich erg goed ontwikkeld."

De Spanjaard heeft zijn krabbel gezet onder een contract tot 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen