Gisteren gemist: Emmen verliest weer, Leipzig koopt Angeliño

13 februari 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 12 februari.

NAC komt beroerde start te boven en verslaat Eindhoven

NAC Breda heeft vrijdag gedaan wat het moest doen, namelijk winnen van provinciegenoot FC Eindhoven. Het team van Maurice Steijn begon slecht aan het duel met de nummer dertien van de Eerste Divisie en kwam razendsnel achter, maar won wel met 2-1.

Van Damme (37) staakt zoektocht en zet punt achter carrière

De loopbaan van Jelle Van Damme is ten einde. De 37-jarige Belg zocht nog enige tijd naar een nieuwe club, maar heeft besloten die zoektocht nu te staken. Dat heeft de middenvelder vrijdag aangekondigd via zijn social media.

RKC duwt kansloos Emmen verder de put in door late wondergoal

In een heuse kelderkraker heeft RKC Waalwijk in de slotfase van FC Emmen gewonnen. Door een geweldige goal van Ahmed Touba zetten de Waalwijkers een enorme stap, want de Brabanders nemen verder afstand van de degradatiezone: 1-0. De ploeg van Dick Lukkien heeft en niet mee zitten en komt steeds meer in een penibelere situatie terecht. Degradatie lijkt onontkoombaar.

Grim ziet interesse AZ 'als teken dat RKC goed bezig is'

De naam van Fred Grim is deze week in verband gebracht met AZ, dat na dit seizoen een nieuwe trainer gaat aanstellen. De huidige coach van RKC Waalwijk levert in Brabant goed werk en won met zijn ploeg vrijdag met 1-0 van FC Emmen. Na afloop werd hij gevraagd naar de interesse van AZ.

Leipzig komt met nieuws en legt Angeliño definitief vast

José Angel Tasende, beter bekend als Angeliño, zal ook de komende jaren het shirt van RB Leipzig dragen. De Duitse club heeft vrijdagavond kort na de winst op FC Augsburg laten weten dat de Spanjaard definitief overgenomen wordt van Manchester City.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen