Klopp komt na dreun met understatement: "Moeilijke tijden"

13 februari 2021, 16:51

De derde nederlaag op rij in de Premier League was zaterdagmiddag een feit voor Liverpool. Tegen Leicester City had de nummer vier van de lijst een 0-1 voorspong te pakken, maar ging het toch met 3-1 onderuit. Jürgen Klopp likt zijn wonden.

"Het zijn zware tijden", sprak de Duitse trainer tegen BT Sport. "Het enige wat we kunnen doen, is alles proberen. Dat hebben we vandaag ook gedaan. Het is niet zo dat we niet willen. We speelden met vertrouwen en dat zag je ook bij Alisson", zei Klopp. De keeper ging de fout in bij een lange bal en benadeelde zijn ploeg wederom. "Hij speelde goed en pakte nog een geweldige bal. Dat was allemaal goed. Maar op dat moment maakte hij een fout. Ik hoorde hem ook niet schreeuwen, om eerlijk te zijn. Ozan Kabak wist dan ook niet dat hij uit kwam. Ze spelen ook nog niet lang samen. Daarmee kwam wel de tweede tegengoal tot stand."

Volgens Klopp ging het echter daarvoor al mis. De 1-1 van James Madisson hakte erin bij Liverpool, dat daarna in een mum van tijd twee doelpunten weggaf. "De eerste tegengoal was het breekpunt. We moeten dit meenemen als iets waar we van moeten leren. Deze goal deed teveel met onze ploeg, dat moeten we meenemen. We hebben niet goed gereageerd. Los van die momenten speelden we wel goed tegen een sterke ploeg. Leicester was gelukkig dat het de zege pakte, maar ze speelden het wel goed uit. Wij moeten nu alleen kijken naar onze situatie."

Liverpool heeft slechts twee van de laatste tien wedstrijden gewonnen. Midweeks kan het alweer aan de bak, tegen RB Leipzig in de Champions League. Volgend weekend wacht in de Premier League daarna de ontmoeting met Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen