Dumfries baalt van nieuw puntverlies: "Dit mag ons niet gebeuren"

13 februari 2021, 19:14

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries baalde behoorlijk van het nieuwe puntverlies dat de Eindhovenaren leden op bezoek bij ADO Den Haag zaterdagavond. Ondanks 34 doelpogingen scoorde de ploeg van Roger Schmidt slechts tweemaal en daarvoor kreeg het in de eindfase de deksel op de neus door een rake omhaal van Michiel Kramer. "Dit mag ons niet gebeuren", concludeerde de rechtsachter.

Dat deed hij tegenover ESPN direct na het duel. "We missen scherpte vandaag in de afronding, we hebben teveel kansen gemist", zei Dumfries, die door Schmidt op de bank was geposteerd en pas later inviel. "Dan roep je het over jezelf af dat je het zo moeilijk krijgt. We hadden ons beter aan het matchplan moeten houden. Dan is het een harde conclusie dat je hier vandaag 2-2 speelt."

Dumfries baalde van de dure nederlaag in de Hofstad, waardoor koploper Ajax opnieuw kan uitlopen. "We moeten goed kijken naar de eerste helft die we spelen, want dit mag niet gebeuren. Of ik zorgen heb? Dat nog niet, maar het is wel vervelend dat je vandaag weer gelijk speelt. Maar we moeten door en met vertrouwen richting donderdag (de Europa League-ontmoeting met Olympiakos, red.) gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen