Breukers had onenigheid met Tadic: "Hij begon naar mij te roepen"

13 februari 2021, 22:38

Een uitsluitsel over de openingstreffer van Ajax tegen Heracles Almelo liet zaterdagavond even op zich wachten. Een check van de VAR duurde liefst 3,5 minuut. Het was genoeg tijd voor Tim Breukers en Dusan Tadic om het moment na te bespreken; de twee hadden een woordwisseling nadat Tadic zijn arm voorafgaand aan de goal in het gezicht van Breukers zwaaide.

"Ik weet niet waar het vandaan kwam", begon Breukers tegenover ESPN over de onenigheid tussen de twee. "Hij begon naar mij te roepen. Ik kan er ook niks aan doen, dan moet hij bij de scheidsrechter zijn. Daar was ik een beetje verontwaardigd over: waarom kom je naar mij?" Na de vermeende overtreding maakte Klaassen de openingstreffer, waarbij ook aan buitenspel gedacht werd. Een lange VAR-check volgde. "We hadden aardig de tijd om verder te bakkeleien", lachte Breukers. "Waarom het zo lang moest duren, is nog steeds niet duidelijk."

Op de vraag wat er precies gezegd werd door de spelers: "hij zei dat ik niet moest gaan liggen. Ik zei dat hij volgens mij ook wel eens op de grond ligt. Dat gebeurt in het vuur van het spel. Laten we daar niet te moeilijk over doen." Inmiddels hebben Breukers en Tadic het uitgepraat. "Het gebeurt en na de wedstrijd praat je erover en is het ook weer klaar. Zo moet het ook zijn, toch?"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen