Bijlow maakt na lange absentie rentree onder de lat

14 februari 2021, 13:43

Justin Bijlow maakt zondagmiddag na een maandenlange absentie zijn rentree bij Feyenoord. De 23-jarige doelman vervangt Nick Marsman onder de lat tegen Willem II. Bij de bezoekers uit Tilburg is er een basisplaats voor Sven van Beek, die het voor het eerst tegen 'zijn' Feyenoord opneemt.

Bijlow kwam op 5 november vorig jaar voor het laatst in actie voor Feyenoord. Toen verloren de Rotterdammers in de groepsfase van de Europa League met 3-1 tegen CSKA Moskou. Daarna liep Bijlow een voetblessure op, waardoor hij maanden aan de kant stond. Marsman maakte als vervanger van Bijlow een uitstekende indruk, maar wordt desalniettemin naar de bank verwezen door trainer Dick Advocaat.

Verder kiest Advocaat voor dezelfde tien spelers die twee weken geleden startten in de topper tegen PSV (3-1). Dat betekent dat niet Nicolai Jørgensen of Lucas Pratto, maar Bryan Linssen in de punt van de aanval begint. Op de linksbuitenpositie start wederom Ridgeciano Haps, waardoor Luis Sinisterra plaatsneemt op de bank.

Trainer Zeljko Petrovic keert met het in degradatienood verkerende Willem II even terug in De Kuip. De oefenmeester van de Tilburgers was tot voor kort de rechterhand van Advocaat. Ook Van Beek speelt vanmiddag op bekend terrein. Hij verkaste in januari op huurbasis naar Tilburg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen