Advocaat baalt dat er al geloot is: "Konden ze niet wachten?"

14 februari 2021, 15:02

Dick Advocaat is niet te spreken over het feit dat de loting voor de halve finale van de KNVB Beker is verricht terwijl Feyenoord zijn kwartfinale tegen sc Heerenveen nog moet spelen. De loting wees zaterdagavond uit dat de Rotterdammers, mits ze de kwartfinale overleven, Ajax in de volgende ronde treffen.

Voorafgaand aan het thuisduel met Willem II deed Advocaat zijn beklag over de loting. "Ik vind het vreemd dat ze het nu al doorberekend hebben. Hadden ze daarmee niet kunnen wachten? Normaal gesproken is een loting een loting, dan ga je niet alles vier weken van tevoren bekendmaken", aldus de trainer bij ESPN.

Advocaat wees vervolgens de suggestie van de hand dat de vroege loting het organiseren en plannen voor Feyenoord alleen maar makkelijker maakt. "De KNVB heeft het natuurlijk al heel moeilijk", reageerde Advocaat cynisch.

Bijlow

Ook ging Advocaat in op zijn keuze om de van een blessure herstelde Justin Bijlow de voorkeur te geven boven Nick Marsman. "Het was een moeilijke keuze, want Nick heeft het fantastisch gedaan. Toen Bijlow geblesseerd raakte, was hij in geweldige vorm en zat hij bij de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Op een gegeven moment moet je een keuze maken. Nu moet hij het weer laten zien."

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen