Van den Brom woest na afgelasting: "Dit kan toch niet man"

14 februari 2021 – De selectie van KRC Genk zat zaterdag liefst zes uur in de bus voor het uitduel met KV Oostende. En helemaal voor niets, want anderhalf uur voor de aftrap verklaarde scheidsrechter Wim Smet dat het veld in de Diaz Arena onbespeelbaar is. John van den Brom was niet te genieten nadat hij te horen kreeg dat de wedstrijd niet doorging.

Van den Brom woest na afgelasting: "Dit kan toch niet man"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Waar Union, nota bene een ploeg uit 1B wel in slaagt, slagen ze hier blijkbaar niet in", klaagde Van den Brom in gesprek met Het Nieuwsblad. "Wij doen er altijd alles aan om ons veld perfect bespeelbaar te krijgen. We hebben nog complimenten van Vincent Kompany gekregen. Hier halen ze op de middag het zeil weg terwijl het nog volop vriest. Dit kan toch niet man."

Bij KRC Genk beraadt men zich zelfs op juridische stappen. "Ik was hier om 13.00 uur en toen was het zeil er al af. Wie van het beslissende orgaan kan dan controleren dat KV Oostende 'er alles aan gedaan heeft om het veld bespeelbaar te krijgen?' Niemand! En dat is gewoon ontgoochelend", toonde technisch directeur Dimitri de Condé zich not amused.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd