United morst opnieuw punten ondanks wondergoal

14 februari 2021, 16:57

Voor de derde keer in drie weken tijd heeft Manchester United punten gemorst in de titelstrijd. Ook West Bromwich Albion hield de topclub op een gelijkspel: 1-1. Bij de Red Devils kwam Donny van de Beek kort voor tijd als invaller binnen de ploeg, maar het was zijn grote concurrent die andermaal de show stal.

Zal de kwelling voor Donny van de Beek met de week ietsje erger worden? Ongetwijfeld neemt hij met een dubbel gevoel wekelijks plaats op de bank, kijkend naar de spectaculaire verrichtingen van zijn grote concurrent. Sterspeler Bruno Fernandes gaf op bezoek tegen West Bromwich Albion in ieder geval geen reden aan Ole Gunnar Solskjaer om Van de Beek in de basis te zetten.

Op aangeven van linksback Luke Shaw volleerde de Portugees de bal namelijk subliem tegen de touwen. Daarmee trok Fernandes een minuut voor het rustsignaal de stand gelijk. Kort na het eerste fluitsignaal opende West Brom de score. Mbaye Diagne kopte de bal fraai achter David de Gea. West Brom kreeg ook later in de wedstrijd nog kansen op een gigantische stunt, maar deed zichzelf in de afronding tekort. De grootste kans was op de valreep nog voor United. Harry Maguire kopte echter op de paal.

Ook West Brom schoot weinig op met de remise. De promovendus blijft steken op de negentiende plaats met dertien punten. De veilige haven is ver weg. Nummer zeventien Newcastle United pakte namelijk 25 punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen