Trefzekere Mahi: "Het is lekker dat die ballen er eindelijk in vallen"

14 februari 2021, 17:34

Mimoun Mahi is erg blij dat hij eindelijk weer eens belangrijk kon zijn voor zijn club FC Utrecht. De 26-jarige aanvaller kwam in de tweede helft binnen de lijnen en was vervolgens verantwoordelijk voor de twee doelpunten. Het had niet veel gescheeld of Mahi had de wedstrijd tegen VVV gemist. Zijn vrouw staat namelijk op punt van bevallen.

"Ik heb mijn telefoon in mijn broekzak", lacht Mahi voor de camera van ESPN. "Er is nog niks gebeurd en dus is het afwachten. De laatste loodjes zijn bij een zwangerschap altijd het zwaarst. Maar zolang er niks gebeurt, focus ik me op de wedstrijd. Het zou mooi zijn als ze het vanavond nog even doorzet. Ik hoop dat ze mee kijkt."

Gelukkig voor Utrecht kreeg Mahi tijdens de wedstrijd geen belletje. "Het is lekker dat die ballen er eindelijk in vallen. Hopelijk kan ik deze lijn doortrekken en belangrijk zijn voor de ploeg. Daar ben ik voor naar de club gekomen. Op de bank zitten is niet fijn. Ik blijf hard werken en ben ervan overtuigd dat je in de basis komt als je je voeten laat spreken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen