'AC Milan en Lille akkoord over Botman: transfer van 45 miljoen'

14 februari 2021, 18:22   Bijgewerkt: 14 februari 2021, 20:53

Na amper een jaar is Sven Botman alweer op weg naar een nieuwe club. Volgens Canal+ heeft LOSC Lille een akkoord bereikt met een Europese topclub over een transfer van 45 miljoen euro. Alle plooien zijn inmiddels gladgestreken: Botman, die een contract tot 2025 heeft in Frankrijk, verkast deze zomer naar de nog onbekende club.

Want het medium weet niet welke club zich heeft verzekerd van zijn diensten. Naar verluidt is Liverpool een van de meest concrete clubs voor de centrumverdediger, die afgelopen zomer zijn krabbel zette onder een contract bij Lille. De Franse club pikte Botman voor slechts acht miljoen euro op bij Ajax en lijkt dus een forse winst te gaan maken op de jeugdinternational.

Volgens Veronica Inside zou het gaan om verregaande interesse van AC Milan, dat momenteel koploper is van de Italiaanse Serie A. Bronnen rondom de jonge verdediger hebben aan het medium bevestigd dat Milan in de markt is voor Botman.

Botman is bij Lille uitgegroeid tot een van de sterkhouders in de succesformatie. De 21-jarige rechtspoot begon alle 24 voorgaande competitieduels in actie. Tegen Brest begon de verdediger voor het eerst dit seizoen op de bank. Onbekend is of dat te maken heeft met het transfergerucht. Samen met Olympique Lyon en Paris Saint-Germain is hij in een felle strijd om de Franse titel verwikkeld geraakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen