Slechte generale Olympiakos richting PSV: eerste nederlaag

14 februari 2021, 20:26

Olympiakos dient het slechte gevoel na de 2-1 nederlaag tegen rivaal Panathinaikos snel van zich af te schudden. De Griekse topclub neemt het namelijk komende donderdag op tegen PSV, het eerste duel in de knock-outfase van de Europa League. Die wedstrijd begint om 18.55 uur.

PSV zal ongetwijfeld met bovengemiddelde interesse hebben gekeken naar de topper in Griekenland, die dus in het voordeel van Panathinaikos werd beslist. Maurício José da Silveira Júnior en Younousse Sankharé schoten de thuisploeg naar de overwinning. Daar kon de late tegentreffer van de Marokkaanse invaller Youssef El-Arabi niets meer aan veranderen.

Olympiakos leed daarmee pas de allereerste nederlaag in de uiterst succesvolle campagne, die de topclub naar de koppositie in de Griekse Super League heeft geleid. Olympiakos verzamelde 57 punten in 22 duels en heeft een voorsprong van liefst veertien punten op nummer twee Aris Thessaloniki. Panathinaikos, waar oud-Feyenoorder Bart Schenkeveld basisklant is, staat derde met 41 punten. Olympiakos lijkt daarmee had op weg naar prolongatie van de landstitel. Daarmee kan de focus volledig op het tweeluik met PSV.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen