PSV verwacht Gakpo en Götze terug in EL tegen Olympiakos

15 februari 2021, 08:53

PSV zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen, maar mogelijk komt er in aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Olympiakos ook weer eens goed nieuws voor de Eindhovenaren. Het is namelijk de bedoelding dat Cody Gakpo en Mario Götze weer aansluiten bij de A-selectie van Roger Schmidt voor het duel in Griekenland.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. De twee aanvallers hebben inmiddels de training alweer hervat, maar kwamen afgelopen weekend nog niet in actie. Ook dat was een domper: over Gakpo hoopte Schmidt tegen Feyenoord alweer te beschikken, terwijl voor Götze een rentree in de bekerwedstrijd tegen Ajax werd gepland. Door beide data kon echter een streep: tegen Olympiakos moet het duo in elk geval wel weer aansluiten.

Dat betekent overigens niet dat de ziekenboeg meteen alweer helemaal leeg is, maar Gakpo en Götze bleken dit seizoen belangrijk in de aanvalsmachine van Schmidt. 'PSV hoopt ook dat Noni Madueke en Nick Viergever de komende periode weer kunnen aansluiten', schrijft het ED over de terugkeer van nog eens twee geblesseerde spelers. Voor Richard Ledezma en Maximiliano Romero komt voorlopig geen goed nieuws: zij liggen normaliter de rest van dit seizoen nog uit de roulatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen