Makkelie krijgt na aanstelling Kuipers ook CL-duel aangewezen

15 februari 2021, 10:30

Na de aanstelling van Björn Kuipers voor FC Barcelona – Paris Saint-Germain is ook scheidsrechter Danny Makkelie aangewezen om een Champions League-duel te fluiten in Spanje. Het gaat om het duel tussen de nummer vier van Spanje, Sevilla, en het tegenvallende Borussia Dortmund. De aftrap van Sevilla – Dortmund is aankomende woensdag om 21:00.

Het team van Makkelie voor aanstaande woensdagavond bestaat uit grensrechters Hessel Steegstra en Mario Diks. Voor de rol van vierde man is gekozen voor Allard Lindhout en Kevin Blom zal met zijn assistent Jochem Kamphuis als VAR fungeren.

Lees ook: Kuipers aangesteld voor kraker tussen FC Barcelona en PSG

Makkelie floot dit seizoen al vijf andere Champions League-duels, waaronder het topaffiche tussen Juventus en FC Barcelona. In totaal zal dit het achtentwintigste duel zijn dat Makkelie mag fluiten in de miljardenbal. Het zal voor Makkelie de tweede keer zijn dat hij een duel fluit in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán en de derde keer dat hij een wedstrijd van de formatie van Luuk de Jong en Karim Rekik onder zijn hoede heeft. Dortmund is al een iets bekendere ploeg voor de scheidsrechter: hij leidde al vijfmaal eerder een wedstrijd van de Duitsers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen