Denswil test enkele dagen voor Europa League-duel positief

15 februari 2021, 16:32

Stefano Denswil (op archiefbeeld) heeft het coronavirus onder de leden. De verdediger van Club Brugge heeft maandag een positieve coronatest afgelegd en zal voorlopig niet inzetbaar zijn. Hetzelfde geldt voor Matej Mitrovic.

Mitrovic is eveneens een centrale verdediger en staat voorlopig dus ook buitenspel bij Brugge, dat zodoende twee centrumverdedigers moet missen. Mitrovic en Denswil waren afgelopen weekend al niet fit en blijken het virus te hebben opgelopen. Daar blijft het niet bij voor Brugge, want ook toptalent Charles De Ketelaere is ziek. Het is nog onduidelijk of hij geveld is door corona, of dat hij een griepje onder de leden heeft.

Het is voor Brugge, de koploper van de Belgische competitie, te hopen dat er geen coronauitbraak plaatsvindt. Donderdag wacht namelijk het belangrijke Europa League-duel met Dinamo Kiev. Volgende week is de return. De complete selectie van Brugge is maandag getest. Dinsdag zal blijken of De Ketelaere corona heeft en of er mogelijk nog meer besmettingen zijn in de groep.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen