Klopp beleeft pittige periode: "Ik heb geen break nodig"

15 februari 2021, 17:22

Het zijn geen makkelijke tijden voor Jürgen Klopp. De moeder van de trainer van Liverpool overleed vorige week en daarnaast heeft de coach het ook met zijn club erg zwaar. Afgelopen weekend werd er verloren van Leicester City in de Premier League. Dat was al de derde verliespartij op rij. De trainer stelt dat hij het nog steeds onder controle heeft.

Voor het eerst sinds 2014 verloor Liverpool drie duels op rij in de competitie. De ploeg staat dertien punten achter koploper Manchester City. Op de persconferentie voor het Champions League-duel met RB Leipzig werd Klopp gevraagd of hij de situatie nog kan handelen. "Ik heb geen break nodig", zei de trainer tegen Sky Sports. "Ik wil niet over mijn privé gaan praten in een persconferentie. Iedereen weet al dat we een zware tijd hebben, dat is niet alleen de laatste weken zo. Al langer was dat lastig en we dealen daarmee in onze familie."

Klopp weigert om tijdelijk een stapje terug te doen en vindt dat hij het allemaal dus nog prima aan kan. "Ik werk al meer dan dertig jaar in het voetbal en ben al meer dan twintig jaar trainer. Ik kan privé en werk goed scheiden. Natuurlijk hebben de zaken die gebeuren invloed op ons als mens, maar ik ben nog steeds vol met energie. De situatie is een uitdaging. Ik zie het als een interessante uitdaging."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen