Broers Van de Kerkhof balen van Schmidt: "PSV moet ingrijpen"

15 februari 2021, 19:10

De situatie van PSV wordt er niet rooskleuriger op, zo stellen ook de broers Willy en René Van de Kerhof vast. De PSV-legendes zagen hun team zaterdag met 2-2 gelijkspelen tegen ADO Den Haag en dat was een nieuwe domper voor de ploeg, na de midweekse bekeruitschakeling tegen Ajax.

Dat het moeizaam gaat bij PSV, is volgens de broers Van de Kerhof toe te schrijven aan Roger Schmidt. "De wisselingen zijn absurd aan het worden", zegt Willy tegen Omroep Brabant. Ook René vindt het geen goede zaak dat de trainer blijft rouleren. "Hij moet er geen speeltuin van maken." Volgens hem was Mohamed Ihattaren 'één van de uitblinkers tegen Ajax'. "Maar hij begint tegen ADO weer gewoon op de bank. Onbegrijpelijk", vindt René.

Voor René is het echter niet zo dat directeur Toon Gerbrands moet gaan ingrijpen. "Gerbrands moet geen opstelling bepalen", vindt hij. Willy is een andere mening toegedaan. "PSV moet ingrijpen", vindt de oud-international. "De beste spelers moeten spelen. Het is, zoals René zegt, een speeltuin aan het worden. Als je goed speelt, weet je nog niet of je de volgende wedstrijd speelt. En dat is niet goed voor het zelfvertrouwen van spelers."

Afellay fileert Schmidt: "Heeft niet het tactisch vermogen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen