Meteen mooie klus voor Vlap: in de basis tegen Bayern

15 februari 2021, 20:17   Bijgewerkt: 15 februari 2021, 22:38

Michel Vlap kan direct vol aan de bak in de Bundesliga. De middenvelder van Arminia Bielefeld gaat maandagavond zijn debuut maken in Duitsland en doet dat meteen in een prachtig affiche. De oud-speler van sc Heerenveen staat in de basis tegen Bayern München. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Vlap kwam in de winterstop over van Anderlecht, waar hij op een zijspoor was beland. Tot dusver maakte hij nog geen minuten voor de Duitse club, maar daar komt maandag verandering in. De Nederlander is door trainer Uwe Neuhaus in de basis opgenomen tegen Bayern en begint 'op tien'. Zijn directe tegenstanders zijn waarschijnlijk Corentin Tolisso en David Alaba. Vlap weet zich tegen de kersvers wereldkampioen geflankeerd door Ritsu Doan, die als linksbuiten start. Mike van der Hoorn zit op de bank.

In totaal speelde Vlap 36 officiële wedstrijden namens Anderlecht, waarin hij elfmaal scoorde en drie assists gaf. Zijn contract bij de Jupiler Pro League-club loopt nog tot en met 2024. Bij Arminia Bielefeld, dat als zestien vijftien van de Bundesliga vooral hoopt te handhaven, zal Vlap vanaf het middenveld voor de aanvoer naar spits Fabian Klos moeten zorgen. Ook wordt van hem verwacht dat hij scorend vermogen brengt vanaf de middenlinie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen