Vlap speelt absolute hoofdrol in spektakelstuk tegen Bayern: 3-3

15 februari 2021, 22:35   Bijgewerkt: 15 februari 2021, 23:44

Bij zijn basisdebuut in de Bundesliga heeft Michel Vlap meteen op geweldige wijze naam gemaakt. De van Anderlecht overgekomen aanvallende middenvelder stond aan de aftrap bij Arminia Bielefeld en was meteen goed voor een doelpunt en een assist tegen Bayern München. De bezoekers gaven een 1-3 voorsprong weg, maar pakten wel een knap punt: 3-3.

Vlak maakte voor vandaag nog geen minuten voor Bielefeld, maar mocht tegen Bayern in de basis beginnen. Ook Ritsu Doan stond aan de aftrap. De nummer zestien van het klassement stond voor een loodzware klus om de kersvers wereldkampioen pootje te lichten. Toch gaf de laagvlieger geweldig partij. Vlap liep na negen minuten goed vrij, nam de bal koeltjes mee en kegelde hard raak langs Manuel Neuer: 0-1. Een prachtig moment voor de oud-speler van sc Heerenveen die de laatste maanden bij Anderlecht door een vervelende periode was gegaan.

Vlap ging er vervolgens na een uur uit en zag zijn team toch nog capituleren. Na een uur zorgde Corentino Tolisso, die in de basis mocht beginnen, met het hoofd voor de 2-3. De druk van Bayern nam verder toe en werd beloond door een rake knal van Alphonso Davies. De Canadees was voor het eerst sinds 30 mei weer eens trefzeker voor Bayern. Verder dan die 3-3 kwam Bayern echter niet meer. Een knappe prestatie dus van Vlap en co. Overigens was Mike van der Hoorn in de slotfse invaller.

Bayern won hiervoor zes duels op rij, maar moest maandag genoegen nemen met een punt. De koploper koestert nog een voorsprong van vijf punten op RB Leipzig. Bielefeld staat nog zestiende, maar heeft wel vertrouwen getankt. En belangrijker: het heeft er met Vlap een goede versterking bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen