De Mos kraakt Schmidt: "Ze lopen een beetje te wandelen"

16 februari 2021, 09:53

Aad de Mos ziet PSV dit seizoen kwakkelen. De Eindhovenaren wonnen nog geen enkele topper in de Eredivisie en zagen daarmee de achterstand op de concurrentie fors oplopen. PSV lijkt de titel nu al uit het hoofd te kunnen zetten. Volgens analyticus De Mos is dat voor een goot gedeelte te wijten aan Roger Schmidt.

De Duitser pretendeert Volgassfussball, maar De Mos heeft het nog weinig gezien. "PSV loopt gewoon een beetje te wandelen. Er zit ook totaal geen emotie in bij de spelers, wat ik ook bepalend vind. Ik ben zeer teleurgesteld in Schmidt, en ook in de spelers", aldus de analyticus in het Eindhovens Dagblad. Afgelopen weekend verspeelde PSV twee punten op bezoek bij ADO Den Haag (2-2). Daardoor hebben de Eindhovenaren al negen verliespunten meer dan koploper Ajax.

De Mos ziet tevens dat een miljoenenaankoop niet rendeert. "Je hebt ook een structureel probleem met Baumgartl. Ondanks die tien miljoen euro is het gewoon een hele slechte verdediger. Tactisch gewoon heel zwak." Tegen ADO ging de Duitser in de fout bij de openingstreffer, door Bobby Adekanye niet te hinderen in zijn tocht naar de goal. Hij vormde het centrum met Olivier Boscagli.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen