Ramselaar is 'makkelijk slachtoffer': "Ik ben te lief"

16 februari 2021, 11:17

Bart Ramselaar komt regelmatig aan spelen toe bij FC Utrecht, maar zelden mag hij dat negentig minuten lang doen. De 24-jarige middenvelder wordt bij basisplaatsen bijna altijd voortijdig naar de kant gehaald of begint op de reservebank, zoals afgelopen zondag. Ramselaar kwam tegen VVV-Venlo als invaller binnen de lijnen.

Ramselaar raakte tot zijn grote verbazing zijn basisplaats kwijt. Als invaller tegen VVV maakte hij indruk met onder meer een goal. "Tegen AZ speelde ik een matige wedstrijd en werd ik eruit gehaald, maar ik ben het er niet mee eens dat ik gelijk geslachtofferd werd. En dat heb ik ook aangegeven", bekent hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Ramselaar is kritisch op zijn eigen rendement, maar vindt zichzelf op voetballend vlak zeker een basisspeler. "Als we daar naar kijken, vind ik dat ik moet spelen." Maar zich kwaad melden bij hoofdtrainer René Hake deed hij niet. "Ik ben niet echt een speler die snel naar de trainer toe gaat en boos wordt. Misschien moet ik af en toe een iets grotere mond naast het veld te hebben. Of ik te lief ben? Dat zou kunnen, ja."

Ramselaar beleefde zijn grote doorbraak bij FC Utrecht en verdiende op jonge leeftijd een overstap naar PSV. Die keuze pakte echter verkeerd uit, waardoor hij vorig seizoen voor een terugkeer naar de Domstad koos. Deze jaargang was hij in negentien wedstrijden bij zes treffers betrokken: drie goals en drie assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen