Feyenoord opent deuren voor 'baanbrekende documentaire'

16 februari 2021, 13:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fans van Feyenoord kunnen zich vanaf vandaag in de handen gaan wrijven. Walt Disney brengt namelijk een achtdelige documentaire van achter de schermen bij Feyenoord. Het is de eerste keer dat er in Nederland een wereldwijde documentaire wordt gemaakt over een voetbalclub. 

'Voor het eerst in de 112-jarige historie alle deuren open gaan voor de supporters', schrijft Feyenoord, dat rept over een 'baanbrekende documentaire'. Walt Disney is sinds het begin van het seizoen aan het filmen achter de schermen bij Feyenoord. 

"Dit past perfect bij onze ambitie om de uitstraling en impact van Feyenoord te vergroten", zegt commercieel directeur Joris van Dijk. "Feyenoord wil een open en transparante club zijn en dit is daarvan het ultieme bewijs. De berichten over de serie circuleerden al even, maar we zijn blij dat The Walt Disney Company het nieuws nu officieel naar buiten heeft gebracht. Het is voor ons een belangrijke stap om samen met een internationale partner als Disney al onze supporters een unieke blik op het reilen en zeilen van onze prachtige club te kunnen geven. Bovendien zorgt de samenwerking voor een belangrijke financiële injectie, die meer dan welkom is op dit moment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen