Spoorboekje: opnieuw CL-duels, Atlético Madrid en KNVB Beker

17 februari 2021, 12:44

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 17 februari.

Wedstrijden

FC Porto - Juventus (21.00 uur)

Een formaliteitje voor Juventus, toch? De afgelopen jaren had Juventus ongetwijfeld geen moeite gehad met het tweeluik tegen Porto, dit jaar is dat anders. De ploeg van Matthijs de Ligt kwakkelt ongekend en ziet de achterstand op AC Milan en Inter in eigen land vrijwel maandelijks oplopen. De Champions League geldt voor de club uit Turijn als het laatste vangnet. Daarvoor zal het ongetwijfeld alle hoop vestigen op Cristiano Ronaldo, die het toernooi als all-time topscorer inmiddels eigen heeft gemaakt.

Levante – Atlético Madrid (19.00 uur)

Atlético Madrid staat weliswaar een straatlengte voor op de achtervolgers, maar de laatste tijd komen de overwinningen steeds moeilijker tot stand. De ploeg van Diego Simeone liet punten liggen tegen Celta de Vigo en kroop bij Granada door het oog van de naald. Tegen Levante is het bovendien gewaarschuwd: die ploeg verloor al zes wedstrijden op rij niet én won van Real Madrid. 

Heerenveen – Feyenoord (18.45 uur)

Wie wordt de bekertegenstander van Ajax? Een week na de eigenlijke speeldatum, die vanwege sneeuwval uitgesteld werd, gaat Feyenoord op bezoek bij sc Heerenveen. Een paar weken geleden ging het daar in de competitie pijnlijk mis voor de Rotterdammers (3-0). Dat duel betekende overigens de ommekeer in Rotterdam-Zuid, waar Advocaat hoopt via de beker nog een prijs te pakken.

Voetbal op tv

18.55 uur: Olympiakos - PSV, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel

18.55 uur: Rode Ster Belgrado - AC Milan, ESPN 5, live verslag van het Europa League-duel

18.55 uur: Dynamo Kiev - Club Brugge, ESPN 4, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Lille OSC - Ajax, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Benfica - Arsenal, ESPN 1, Iive verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Granada - Napoli, ESPN 4, live verslag van het Europa League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen