Huntelaar vermoedelijk weer inzetbaar tegen Dortmund

16 februari 2021 – Schalke 04 heeft goede hoop dat Klaas-Jan Huntelaar komend weekend beschikbaar is voor de derby tegen Borussia Dortmund. De ervaren spits kampt sinds zijn overgang naar de Bundesliga-hekkensluiter al met kuitklachten, maar is hard op de weg terug. In de Revierderby kan hij vermoedelijk in elk geval minuten maken als invaller.

Huntelaar vermoedelijk weer inzetbaar tegen Dortmund

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft dagblad BILD althans. Huntelaar zal niet kunnen starten volgens het dagblad, maar wel als joker in actie kunnen komen in de slotfase. Het Amerikaanse talent Matthew Hoppe start volgens het dagblad vermoedelijk in de basis tegen BVB om de verdedigers 'te vermoeien', waarna Huntelaar in de slotfase daarvan moet zien te profiteren.

Tot dusver bleef de bijdrage van Huntelaar beperkt tot tien luttele minuten. Op 30 januari tegen Werder Bremen maakte hij als invaller zijn rentree in de Bundesliga, maar kwam hij niet verder dan het pakken van een gele kaart. Overigens maakte de club uit Gelsenkirchen dinsdag ook bekend dat de man die Huntelaar afgelopen winter haalde, Jochen Schneider, zal vertrekken.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd