Blijdschap in kamp PSG: "Dit is een onvergetelijke avond"

16 februari 2021, 23:49

Naast uitblinker Kylian Mbappé speelden ook Marquinhos en Moise Kean een uitstekende wedstrijd. Beide spelers staken hun vreugde na afloop dan ook niet onder stoelen of banken. Marquinhos weet echter als geen ander dat de return niet gemakkelijk wordt. Hij was vier jaar namelijk van de partij toen PSG na een 4-0 voorsprong alsnog verloor van Barcelona.

"Er komt nog een strijd van negentig minuten aan", vertelde de aanvoerder tegenover RMC Sport. "Tot die tijd moeten we ons richten op de Ligue 1. Het seizoen is niet klaar. Als we op deze manier doorgaan dan kunnen wij geweldige dingen laten zien. We moeten ervoor zorgen dat we constant een hoog niveau halen. Daar moeten we hard voor blijven werken."

Toch had de Braziliaan ook tijd om te genieten van de overtuigende 1-4 overwinning. "Dit is enorm, deze avond is een groot succes voor ons. We nemen een mooie overwinning mee naar huis en hebben ook nog eens vier doelpunten gemaakt. Het is goed dat we blijven leren van onze eerdere fouten. Toch moeten we tegelijkertijd ook nederig blijven."

Naast de hattrick van Mbappé vond ook Kean het net in Camp Nou. "Dit is een onvergetelijke avond. Ik hoop dat bondscoach Roberto Mancini deze wedstrijd heeft gezien", lachte hij in gesprek met Sky Italia. De Italiaan wordt dit seizoen door PSG gehuurd van Everton. "Verratti en Florenzi helpen me met alles. Ook de technische staf werkt hard voor mij en de anderen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen