De Jong: "Uitslag toont aan hoe superieur PSG was"

17 februari 2021, 07:45   Bijgewerkt: 17 februari 2021, 08:49

Hoewel Frenkie de Jong bij de eerste goal van FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain nog een hoofdrol speelde door een penalty te krijgen, zag dat zijn team in het restant van het duel niet opgewassen was tegen de Fransen. De bezoekers waren met 1-4 te sterk. De Jong beseft dat het halen van de volgende ronde erg lastig gaat worden.

"In de tweede helft hadden we verdedigende problemen", zei De Jong in Spaanse media. "De uitslag toont ook wel aan hoe superieur PSG was. Ze waren veel effectiever dan wij. De eerste helft was meer in evenwicht en na de 1-0 van ons kreeg Ousmane Dembélé de kans om er 2-0 van te maken." Dat lukte niet, waarna voor Barcelona een grote nederlaag volgde.

De club heeft nu dus een nieuwe Remontada nodig om alsnog de volgende ronde te halen. Omdat Barcelona in de competitie een grote achterstand heeft, lijken alle zinnen op de beker te moeten worden gezet. In de eerste halve finale verloor Barcelona echter met 2-0 van Sevilla. "In het bekertoernooi moeten we terugvechten", sprak de Nederlander strijdbaar. "Dat moeten we nu in de Champions League ook doen. Het zal heel moeilijk worden in Parijs, maar we gaan het daar proberen."

Lees ook: Koeman eerlijk: nieuwe Remontada niet realistisch

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen