'Feyenoord stelt noodplan op, weinig geld voor aankopen'

17 februari 2021, 08:02

De klappen van de coronacrisis komen hard aan bij Feyenoord. De Rotterdammers zijn achter de schermen bezig om een noodplan op te stellen, zo weet Voetbal International. Duidelijk is dat er in ieder geval weinig geld zal zijn voor de nieuwe trainer Arne Slot om nieuwe spelers te halen.

Volgens het weekblad is er bij Feyenoord weinig geld om nieuwe spelers aan te trekken. Alleen als het lukt om bepalende spelers te verkopen, kan er een bedrag voor nieuwe aanwinsten worden gereserveerd. Dat betekent dat Slot zich vanaf de zomer vooral zal moeten richten op het ontwikkelen van nieuwe talenten in De Kuip. De club wordt hard geraakt door de coronacrisis en is bezig om een noodplan om te stellen om Feyenoord door de crisis te trekken.

De Rotterdammers moeten rekening houden met een slecht scenario waarin alle supporters het geld voor hun seizoenskaarten terugvragen. De verwachting is uiteraard dat niet alle fans dat zullen doen, maar achter de schermen moet de directie daar wel rekening mee houden. Volgens VI gaat Feyenoord op korte termijn met een campagne naar buiten treden waarin de club de steun van de fans vraagt. Kiezen supporters ervoor om af te zien van het bedrag, dan helpt dat Feyenoord enorm.

De Rotterdammers spelen overigens vandaag (woensdag) de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen