Wigan met AZ akkoord over Landzaat

14 juli 2006, 16:35

Denny Landzaat kan naar Wigan Athletic. De Britse club heeft met AZ een akkoord bereikt over een transfersom, waardoor de bal nu bij Landzaat ligt. Als de middenvelder ook persoonlijk rond komt met Wigan, staat niets een transfer naar de Premier League nog in de weg. 

"We hebben eerder gezegd dat we rekening hielden met een vertrek van Denny, voor zijn positie hebben we inmiddels versterking gehaald", legt technisch directeur Marcel Brands uit op de website van de Alkmaarse club. "Maar dat neemt niet weg dat we met pijn in het hart afscheid nemen van elkaar."

"Denny heeft zijn ambitie om nog eens in het buitenland te spelen nooit onder stoelen of banken gestoken en we hebben hem beloofd mee te werken aan een internationale transfer, we gaan er dan ook vanuit dat speler en club er komende week uitkomen", aldus Brands.

Landzaat, die momenteel nog op vakantie is, zal volgende week met Wigan om de tafel gaan zitten. De Britse ploeg baarde vorig seizoen nog opzien door als promovendus als tiende te eindigde in de Premier League. Bovendien haalde de ploeg de finale van de League Cup, waarin verloren werd van Manchester United.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen