PSV heeft Götze terug, maar mist zieke Ihattaren

17 februari 2021, 11:16

PSV deelde woensdagochtend het goede nieuws dat Mario Götze weer teruggekeerd is bij de selectie van PSV. De Duitser is meegegaan naar Griekenland, waar hij de kans zal hebben om eindelijk weer minuten te maken voor de Eindhovenaren tegen Olympiakos Piraeus.

Het kunnen donderdag de eerste minuten worden van 2021 voor Götze. De Duitser heeft sinds eind december last gehad van een liesblessure. Götze maakte dit seizoen drie doelpunten in acht Eredivisie-wedstrijden. Ook in de Europa League was hij belangrijk, met één doelpunt in vier wedstrijden.

Toch is er ook een aantal spelers niet meegegaan naar Griekenland. Zo blijft Mohamed Ihattaren thuis door ziekte en blijven Cody Gakpo en Armando Obispo achter in Eindhoven door hun blessures. Wanneer zij zullen terugkeren, is nog niet bekend.

De selectie van PSV in Griekenland: Yvon Mvogo, Lars Unnerstall, Maxime Delanghe, Denzel Dumfries, Jordan Teze, Timo Baumgartl, Olivier Boscagli, Philipp Max, Ibrahim Sangaré, Pablo Rosario, Ryan Thomas, Marco van Ginkel, Adrian Fein, Érick Gutiérrez, Mauro Júnior, Mario Götze, Donyell Malen, Eran Zahavi, Yorbe Vertessen en Joël Piroe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen