Klopp dolblij met winst: "Mensen hadden een misstap verwacht"

17 februari 2021, 11:59

Voor Jürgen Klopp en heel Liverpool kwam de 0-2 overwinning op RB Leipzig van dinsdag als geroepen. De club won slechts twee van de laatste tien Premier League-duels en verkeerde zodoende in een crisis. De onrust is weer wat gaan liggen door de overwinning in de Champions League, weet de trainer.

RB Leipzig-uit was op voorhand een loodzware klus voor Liverpool, dat de test door goals van Mohamed Salah en Sadio Mané goed doorstond. "Veel mensen hadden verwacht dat we een nieuwe misstap zouden begaan, maar dat is niet gebeurd. Ik ben heel gelukkig", zei de trainer volgens Sky Sports. Hij loofde de mentaliteit van zijn spelers. "Karakter bouw je niet op in één wedstrijd. Deze wedstrijd speelden we goed en verdiende we de zege."

Klopp ging ook nogmaals in op de crisis bij Liverpool, die hij niet zo zou willen noemen. "We waren twee jaar lang heel erg goed en dit seizoen hadden we wat proberen. Het is normaal dat mensen daarover praten." De Duitser beseft dat het tweeluik nog niet gespeeld is. "Leipzig kan een monster zijn. Ze overlopen teams bij vlagen in de competitie. Wij hebben ze op een geweldige manier gecontroleerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen