Lille-captain Fonte: "Zijn oprecht beter dan vorig seizoen"

17 februari 2021, 16:09

OSC Lille-aanvoerder José Fonte (37) kijkt uit naar de Europa League-wedstrijd tegen Ajax. De achterhoedespeler acht de Franse topclub verder dan vorig seizoen, toen er zowel uit als thuis verloren werd. "We zijn er klaar voor. De ervaring van vorig seizoen gaat ons ditmaal alleen maar helpen", zei hij over de nederlagen toen in de Champions League.

Dat zei hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan de zestiende finales in de Europa League. "We kennen Ajax goed, ze zijn sterk. Met een goede coach, maar we zijn zelf ook een goed team met een goede coach. Ik denk oprecht dat we beter dan zijn vorig seizoen", aldus Fonte. "Iedereen bij ons kijkt uit naar de wedstrijd tegen Ajax. We hebben de capaciteit om een goed resultaat te boeken."

Dat OSC Lille veel jonge spelers heeft die voor het eerst in Europa spelen, ziet Fonte niet als gevaar. "We hebben het er al over gehad en we zijn ons ervan bewust dat we solide moeten zijn. We moeten de proberen om de nul te houden en kijken of we kunnen winnen. Een achterstand wegspelen in de return is niet makkelijk, dus moeten we zien te voorkomen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen