Feyenoord mist lichtgeblesseerde Bijlow, Veermannen in de basis

17 februari 2021, 17:32

Feyenoord-keeper Justin Bijlow is woensdagavond niet inzetbaar voor trainer Dick Advocaat. De keeper maakte afgelopen weekend zijn rentree na lang blessureleed, maar kwam niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Willem II. Zodoende verdedigt Nick Marsman het doel van de Rotterdammers tegen sc Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion, waar de uitgestelde kwartfinale afgewerkt wordt.

Een ernstige blessure is het overigens niet voor Bijlow, die mogelijk komend weekend alweer terugkeert bij de Rotterdammers. Vanuit de medische staf wilde men echter geen risico nemen met de doelverdediger. Verder krijgt Luis Sinisterra een basisplaats boven Ridgeciano Haps en Eric Botteghin opnieuw centraal achterin geposteerd staat.

Bij sc Heerenveen keren de gebroeders Veerman terug in de opstelling. Middenvelder Joey viel tegen AZ uit met lichte klachten en werd vervangen door Lasse Schöne – die zodoende weer op de bank plaatsneemt. Spits Henk kampte met pijn als gevolg van het trainen op kunstgrasveld, maar viel in de tweede helft al in en kan woensdagavond dus vanaf de aftrap in actie komen in het Abe Lenstra Stadion.

Een week na de eigenlijke speeldatum, die vanwege sneeuwval uitgesteld werd, gaat Feyenoord dus opnieuw op bezoek bij sc Heerenveen. Een paar weken geleden ging het daar in de competitie pijnlijk mis voor de Rotterdammers (3-0). Dat duel betekende overigens de ommekeer in Rotterdam-Zuid, waar Advocaat hoopt via de beker nog een prijs te pakken.

Opstelling sc Heerenveen: Mulder; Van Hecke, Dresivic, Bochniewicz, Kaib; Halilovic, Kongolo, J. Veerman, De Jong; Van Bergen, Veerman

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Diemers; Berghuis, Linssen, Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen