Berghuis baalt: "Heb een soort van sorry gezegd"

17 februari 2021, 22:03

Steven Berghuis heeft het boetekleed aangetrokken na de bekernederlaag van Feyenoord op bezoek bij sc Heerenveen. De aanvoerder werd met een 1-3 voorsprong van het veld gestuurd met een tweede gele en dus rode kaart na een oliedomme overtreding. De captain heeft 'een soort van sorry' gezegd tegen de andere spelers.

"Ik wilde gewoon de bal afpakken, maar ik miste de bal", blikte Berghuis tegenover het Algmeen Dagblad terug op zijn overtreding Rami Kaib, die zeker geel en dus rood waard was en uiteindelijk resulteerde in een nederlaag. "Ik heb een soort van sorry gezegd. Ik denk niet dat ze daar heel veel aan hebben. Het is zoals het is. Hele zware en zure appel."

Lees ook: Advocaat over Berghuis

Berghuis had zelf de halve finale in eigen huis tegen Ajax vanwege zijn indirecte  rode kaart sowieso moeten missen, maar had lang de hoop dat die wel gespeeld kon worden. "Dit was de kortste weg naar een prijs. We hadden een prachtige halve finale tegen Ajax in het vooruitzicht, voor alle Feyenoorders. Iedereen was daar na de 1-3 al mee bezig. Dit is pijnlijk", baalde de aanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen