Scorende De Jong houdt hoop: "Alles is nog mogelijk"

18 februari 2021, 08:21

Als invaller deed Luuk de Jong woensdag tegen Borussia Dortmund wat er van hem gevraagd werd, namelijk scoren. De aanvaller van Sevilla maakte de belangrijke 2-3, waardoor de Spanjaarden nog kans hebben op het halen van de volgende ronde. De Nederlander koestert nog hoop.

Sevilla leek door de 1-3 op weg naar uitschakeling, maar mag door de treffer van De Jong toch nog hoop koesteren. "De tweede goal is belangrijker", vertelt De Jong op de clubwebsite. Hij zag vanaf de bank hoe zijn team het moeilijk had in in de eerste helft. "We waren niet goed en in deze competitie weet je dan dat je tegenstander dat af kan straffen. Na rust ging het beter, met meer ritme en meer gevaar voor het doel."

In Dortmund zullen de Spanjaarden van goeden huize moeten komen om de volgende ronde te halen. "Als we zo spelen als in de eerste helft, wordt het niet makkelijk. Maar ik ben trots op de ploeg. Een derde doelpunt ontbrak, maar ik denk dat alles mogelijk is in de tweede wedstrijd. Het is altijd belangrijk om het team te helpen als je als invaller wordt gebracht", zei De Jong. "We hebben veel spelers die als invaller iets kunnen bijdragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen